Back to top

Els Jocs Emporion reuneixen 4.200 participants aquest cap de setmana a la comarca de la Selva

Els Jocs Emporion reuneixen 4.200 participants aquest cap de setmana a la comarca de la Selva

Totes les activitats d’aquesta edició del 2022 s’han concentrat en quatre municipis (Blanes, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar)

La vuitena edició dels Jocs Emporion ha omplert d’activitats lúdiques i esportives la comarca de la Selva durant aquest cap de setmana. Després de dos anys condicionats per la situació pandèmica -el 2020 es va optar per cancel·lar-los i l’any passat se’n va organitzar una edició especial, d’una setmana de durada i repartida per tot el territori-, enguany s’ha recuperat el format original, amb tres dies d’activitats concentrades en una comarca. 

En total, 4.200 participants han pres part en les divuit activitats repartides entre els municipis de Blanes, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar, els ajuntaments dels quals han ofert suport i col·laboració a l’esdeveniment. Eren propostes adreçades sobretot a nens i nenes, però també a altres col·lectius com gent gran. 

En aquesta edició del 2022, s’hi han inclòs tota mena d’esports (bàsquet, duatló, futbol 7, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, handbol, hoquei, judo, natació, patinatge artístic i voleibol) i el hip-hop. A més, com a novetat, aquest cop s’hi han introduït l’esport adaptat (futbol 5) i una activitat de futbol net, dins el programa d’inclusió social de la Fundació FC Barcelona, en el qual col·laboren la Diputació de Girona i les altres tres diputacions catalanes. 

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines. 

VI Gala Valors en Acció

L’Auditori de Girona serà l’escenari aquest divendres 20 de maig (19 h) de la VI Gala Valors en Acció, que servirà per tancar els actes associats als Jocs Emporion del 2022. Es tracta d’un acte que serveix per reconèixer els esportistes i equips que, en les seves participacions en les activitats organitzades pels consells esportius de les comarques gironines, han destacat pel joc net i l’exemplaritat.